Eξειδικευμένο Προσωπικό

Eξειδικευμένο
προσωπικό

Διαπιστευμένες Εξετάσεις

Διαπιστευμένες
εξετάσεις

Μηχανήματα Ρομποτικής Τεχνολογίας

Υπερσύγχρονα μηχανήματα
ρομποτικής τεχνολογίας

Μεταφορά Δειγμάτων

Μεταφορά δειγμάτων με Ι.Χ
που φέρουν ψυκτικούς θαλάμους

Ακρίβεια Εξετάσεων Central Lab
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Επιστήμη στην υπηρεσία
του Ανθρώπου

Το Central Lab είναι ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο, υψηλών προδιαγραφών, που διενεργεί ένα μεγάλο εύρος εξειδικευμένων και μη εξετάσεων με έγκυρα και άμεσα αποτελέσματα.

Μέσω της παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών, αποστολή μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του δικτύου των συνεργατών μας.

Από την ίδρυση του το 2015, το Central Lab επένδυσε στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του και στην εγκατάσταση αναλυτών ρομποτικής τεχνολογίας. Η ταχύτητα των αναλυτικών μας συστημάτων και η μηχανογραφική διασύνδεση μας με κάθε συνεργαζόμενο εργαστήριο, σε συνδυασμό με το αξιόπιστο των υπηρεσιών μας, διασφαλίζουν την ικανοποίηση του δικτύου των συνεργατών μας.

Ο πυρήνας της οργάνωσης και λειτουργίας του Central Lab βρίσκεται στο Κέντρο Ελέγχου Ποιότητας και Επιστημονικής Στήριξης, το οποίο ελέγχει και υποστηρίζει αδιαλείπτως και σε καθημερινή βάση την αξιοπιστία κάθε διαγνωστικού αποτελέσματος.

Ακρίβεια Εξετάσεων Central Lab
Ακρίβεια Εξετάσεων Central Lab

Με σεβασμό στους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας και με οδηγό μας τις σύγχρονες ανάγκες των συναδέλφων εργαστηριακών ιατρών και εργαστηρίων, κάνουμε τη διαφορά με:

  • Άρτια καταρτισμένο προσωπικό
  • Καινοτόμο εξοπλισμό
  • Διαπιστευμένες εξετάσεις
  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες
  • Ιδιαίτερα Ανταγωνιστικές τιμές

Θέλουμε να αντανακλά στην ταυτότητα μας η οικειότητα και η συνέπεια σε όλα όσα κάνουμε. Επιθυμία μας είναι να διαμορφώσουμε μαζί με τους συνεργάτες – πελάτες μας λύσεις που θα αντιμετωπίζουν καλύτερα τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Με αυτόν τον τρόπο θα μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες και θα απομειώσουμε τους κινδύνους συμβάλλοντας στο άριστο αποτέλεσμα, στη λειτουργική αποτελεσματικότητα και στη βελτίωση της κερδοφορίας των συνεργατών μας.

Επιστημονικό Προσωπικό Central Lab
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

Επιστημονικό Προσωπικό

Το ανθρώπινο δυναμικό του εργαστηρίου μας αποτελείται από επιστήμονες (ιατρούς, βιολόγους, μοριακούς βιολόγους, χημικούς και τεχνολόγους) με επιστημονική εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία και υψηλό αίσθημα ευθύνης για εργαστηριακή και επιστημονική υποστήριξη σε κάθε συνεργαζόμενο πάροχο υγείας.

Με αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, παρακολουθούμε συστηματικά τις επιστημονικές εξελίξεις και επενδύουμε διαρκώς στην κατάρτιση και εξειδίκευση του στελεχιακού δυναμικού μας, μέσα από τη συμμετοχή σε επιμορφωτικά προγράμματα και σε επιστημονικά συνέδρια.

Επιστημονικό Προσωπικό Central Lab
CENTRAL LAB ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Γνωρίστε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα ιατρικής εργαστηριακής διάγνωσης.

null
null

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ
ΤΜΗΜΑΤΑ

CENTRAL LAB
null
null

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Το Μικροβιολογικό Τμήμα ασχολείται με τη μικροβιολογική διάγνωση των αιτιών των λοιμωδών νόσων. Χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνικές και διαδικασίες όπως αυτές ορίζονται από τους Διεθνείς οργανισμούς ποιότητας (CLSI, EUCAST, ΠΟΥ).
null
null

ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ

Το βιοχημικό εργαστήριο λειτουργεί με αυτοματοποιημένα συστήματα σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών που εξασφαλίζουν ταχύτητα και αξιοπιστία σε όλο το φάσμα των εξετάσεων κλινικής χημείας.
null
null

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Το Αιματολογικό εργαστήριο με τη βοήθεια αυτόματων Αιματολογικών Αναλυτών και Αναλυτών πήξης σύγχρονης τεχνολογίας, καθώς και με την εφαρμογή μεθόδων αναφοράς όπως της υγρής χρωματογραφίας υψηλής απόδοσης(HPLC) διενεργεί Αιματολογικές εξετάσεις υψηλής αξιοπιστίας ιδιαίτερα σημαντικές στην Κλινική Διάγνωση.
null
null

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ

Στο κυτταρολογικό μας τμήμα εκτελούνται εξετάσεις σε κολπικά εξωτραχηλικά και ενδοτραχηλικά επιχρίσματα (PAP test – thin Prep), κυτταρολογικές εξετάσεις σε ούρα, πτύελα, εκκρίματα μαστού και άλλων βιολογικών υλικών, εξετάσεις σε υλικό παρακέντησης με λεπτή βελόνα (FΝΑ) του θυρεοειδούς.
null
null

ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ

Το Ορμονολογικό τμήμα του εργαστηρίου καθημερινά εκτελεί μεγάλο αριθμό ορμονικών αναλύσεων που χρησιμεύουν στον έλεγχο της φυσιολογικής λειτουργίας των ενδοκρινών αδένων και των νοσημάτων που σχετίζονται με αυτούς.
null
null

ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ/ΙΟΛΟΓΙΚΟ

Το Ανοσολογικό – Ιολογικό τμήμα του εργαστηρίου μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιεί τεχνικές που περιλαμβάνουν τον Ανοσοφθορισμό, την Elisa, τη Νεφελομετρία, την Ανοσοχρωματογραφία, την Συγκολλητινοαντίδραση κ.α.
null
null

ΜΟΡΙΑΚΗΣ
ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

Το εργαστήριο του Central Lab διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο Τμήμα Μοριακής Γενετικής, Βιοασφάλειας ΙΙ. Εκτελεί μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων, απαραίτητων στην πρόληψη, τη διερεύνηση της προδιάθεσης, την έγκαιρη διάγνωση και παρακολούθηση ασθενειών που σχετίζονται με κληρονομικές παθήσεις ή λοιμώδη νοσήματα.
null
null

ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ

Το Τμήμα Ελέγχου Αλλεργιογόνων του εργαστηρίου μας διενεργεί το έλεγχο των αλλεργιογόνων με τη μέθοδο αναφοράς ImmunoCAP® της Phadia® Laboratory Systems.
CENTRAL LAB ΔΙΚΤΥΟ

Γνωρίστε το δίκτυο συνεργατών μας

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
null
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
null
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ
ΚΛΙΝΙΚΕΣ
null
Central Lab Δίκτυο Συνεργατών
null
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
null
ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΚΕΝΤΡΑ
null
ΚΛΙΝΙΚΕΣ
Πιστοποιήσεις ISO Central Lab
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Ποιότητα

Το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας είναι πιστοποιημένες με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001:2015. H μεταφορά των βιολογικών δειγμάτων από τις εγκαταστάσεις των συνεργατών μας γίνεται με ιδιόκτητα αυτοκίνητα που φέρουν ψυκτικούς θαλάμους εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες ασφαλούς μεταφοράς UN 3373. To μεγαλύτερο φάσμα των εργαστηριακών μας αναλύσεων είναι διαπιστευμένες με το Διεθνές Πρότυπο Διαπίστευσης ISO 15189:2012 του ΕΣΥΔ.

Περισσότερα
Πιστοποιήσεις ISO Central Lab
Central Lab Εξοπλισμός
ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΣ

Εξοπλισμός

Το Central Lab είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, αυτοματοποιημένα εργαστήρια της χώρας.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Δήμο της Νίκαιας και περιλαμβάνουν χώρους ειδικά σχεδιασμένους και κατάλληλα εξοπλισμένους, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των διαρκώς εξελισσόμενων κλάδων της εργαστηριακής ιατρικής.

Όλα τα εργαστηριακά τμήματα της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένα με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και αυτοματοποιημένα ρομποτικά συστήματα.

Ο καινοτόμος εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού μας και την πολύχρονη εμπειρία του, εξασφαλίζουν στους συνεργάτες μας την απόλυτη εγκυρότητα στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Περισσότερα