Εξοπλισμός Central Lab
CENTRAL LAB

Κλινικές Μελέτες

Το Central Lab και ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση, την τελευταία πενταετία δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων και στον τομέα των Κλινικών Μελετών, με σκοπό την προαγωγή της ιατρικής έρευνας και την αρτιότερη φροντίδα των ασθενών σε παγκόσμιο επίπεδο, ακολουθώντας πιστά, όλες τις διεθνείς, ευρωπαϊκές και εθνικές εγκεκριμένες εργαστηριακές πρακτικές.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, συνεργαζόμαστε με εταιρείες CRO, ελληνικές και πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες, καθώς και ερευνητικά κέντρα Ελληνικών Νοσοκομείων.

Η κλινική μελέτη ως ιδιαιτέρως σύνθετη διαδικασία, απαιτεί υψηλά επίπεδα κατάρτισης, εμπειρίας και οργάνωσης, για το σύνολο των συμμετεχόντων παρόχων υγείας σε αυτή.

Το Central Lab και ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση, διαθέτουν σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, παρέχοντας απεικονιστικές εξετάσεις, υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας και συγχρόνως χαμηλής δόσης ακτινοβολίας.

Εργαστήριο Central Lab

Διενεργούν ένα ευρύτατο πλήθος εξειδικευμένων εξετάσεων, διαπιστευμένες με ISO15189, σε όλα τα πεδία της σύγχρονης Εργαστηριακής Ιατρικής (Αιματολογίας, Βιοχημείας, Βιοδεικτών, Μοριακής Βιολογίας, Κυτταρογενετικής κλπ) για την κάλυψη των απαιτήσεων κλινικών μελετών φάσης I-IV.

Εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα, ιατρών διαφόρων εργαστηριακών ειδικοτήτων και επιστημόνων υγείας, με αποκλειστική ενασχόληση τις κλινικές μελέτες, παρέχουν σε καθημερινή βάση, αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας στους ερευνητές των κλινικών μελετών.

Συγχρόνως, διοικητικό στελεχιακό δυναμικό σε σταθερή και άμεση επικοινωνία με τα στελέχη εταιρειών CRO, φαρμακευτικών εταιρειών και ερευνητικών κέντρων, επιλαμβάνονται και διεκπεραιώνουν οποιοδήποτε διοικητικό, οργανωτικό και τεχνικό πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εξέλιξη της έρευνας.

Για την Central Lab και τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση, η εξυπηρέτηση Κλινικών Μελετών αποτελεί ύψιστο στόχο διότι με τον τρόπο αυτό συνδράμουμε, στην βελτιστοποίηση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των ασθενών, στην πρόοδο της Ιατρικής έρευνας και σαφώς στην ενδυνάμωση της Εθνικής μας Οικονομίας.

Εργαστήριο Central Lab
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Φόρμα Επικοινωνίας

Για απορίες, διευκρινήσεις, προτάσεις συνεργασίας και για οτιδήποτε άλλο θέλετε να μας μιλήσετε, θα χαρούμε να λάβουμε το μήνυμά σας! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

    Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου.